Γεμίζει με τρανταχτά ονόματα του αθλητισμού η παράταξη Κατσαβάκη!

Γεμίζει με τρανταχτά ονόματα του αθλητισμού η παράταξη Κατσαβάκη!

Άνθρωποι του αθλητισμού και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, έρχονται να προστεθούν στο σχήμα του Νίκου Κατσαβάκη, για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Σερρών, που είναι προγραμματισμένες για τις 31 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Γούνας, πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, με σημαντική ενασχόληση στα κοινά της πόλης, είτε με την επαγγελματική του ιδιότητα στον εμπορικό σύλλογο τα τελευταία χρόνια, είτε κοντά στον Πανσερραϊκό και όλα τα σπορ απο τον ΟΠΑΚΠΑ, η συμμετοχή του έχει ιδιαίτερη αξία ως μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής, αφού γνωρίζει καλά τις δομές και την λειτουργία φορέων και οργανισμών.

Ο Δάνης Τσιλιακούδης, εγγονός του κ. Καπλανίδη, πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ένας άνθρωπος που κατάγεται απο οικογένεια που προσφέρει χρόνια στον τόπο μας και ενισχύει συχνά τον αθλητισμό της περιοχής.

Οι Στέλιος Αυγέρης και Φώτης Κώρης προέρχονται απο την ιστορική ΑΕ Χρυσού και είναι δυο ποδοσφαιροπαράγοντες που γνωρίζουν καλά τις τοπικές κατηγορίες και ενισχύουν με τον κόπο και τον χρόνο τους την ΑΕΧ. Αμφότεροι μπορούν να προσφέρουν στο μεγάλο πρότζεκτ που ετοιμάζεται για το μέλλον του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr