Γαϊδαρτζής: “Ιστορική ευκαιρία για το Παραλίμνιο”

Γαϊδαρτζής: "Ιστορική ευκαιρία για το Παραλίμνιο"

Το επιθετικό βαρόμετρο του Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι το «πυροβόλο» που λέγεται Δημήτρης Γαϊδαρτζής, με 101 γκολ σε εθνικές κατηγορίες, 11 φέτος και τελευταίο το… καυτό τέρμα που χάρισε την πρόσφατη νίκη στο ντέρμπι με το Σκούταρι. Ο 33χρονος επιθετικός μίλησε στην «ΑRENA PRESS» για την πρόκληση των Σερραίων:

«Είμαστε δεύτερη χρονιά στη Γ΄ Εθνική και κρατήσαμε τον «κορμό». Αυτό είναι το ατού, η ομοιογένεια και η «χημεία», φαίνεται στους αυτοματισμούς και τους πανηγυρισμούς των γκολ. Από τους 25 παίκτες του ρόστερ, είχα συμπαίκτες σχεδόν τους 22 αλλού! Έχουμε πολλούς Σερραίους και εξαρχής βάλαμε στόχο τα μπαράζ. Αυτό είναι προτεραιότητα στα 8 τελευταία ματς, να διατηρήσουμε ή και να αυξήσουμε αυτό το «+3» που έχουμε στην κορυφή. Θεωρητικά, έχουμε και πιο βατό πρόγραμμα από τους ανταγωνιστές μας, αλλά υπάρχουν παγίδες, αντίπαλοι που θέλουν βαθμούς σωτηρίας. Δεν φοβόμαστε κάτι, κοιτάζουμε τον εαυτό μας. Ας πάμε στα μπαράζ και μετά βλέπουμε. Πάντως, είναι ιστορική ευκαιρία φέτος για το Παραλίμνιο, δεν χτύπησε ποτέ ξανά την πόρτα της Β΄ Εθνικής και θέλουμε να κάνουμε περήφανη τη διοίκηση, που μας παρέχει τα πάντα και δε λείπει τίποτα, αλλά και την τοπική κοινωνία, παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Δουλειά του φορ είναι το γκολ, θέλω να τελειώνω τις φάσεις, αλλά έχω τους καλύτερους συμπαίκτες, χωρίς αυτούς δεν θα έβαζα τόσα γκολ. Με την Ελπίδα ήταν ένα ντέρμπι που μπήκαμε καλά, αντίθετα με την Καβάλα. Κρίθηκε στη δύναμη και το πάθος, στο ένα γκολ, αλλά το αξίζαμε, δεν απειληθήκαμε. Πάμε για διπλό με τους Προσκυνητές, μετά έχουμε δυο εντός με Αετό και Νέστο. Αν συνεχίσουμε το σερί μας, θα κάνουμε σημαντικά βήματα μπροστά».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr