Γίνεται “Σκωτία” η Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Σ!

Γίνεται "Σκωτία" η Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Σ!

Μπορεί και η δεύτερη προθεσμία δήλωσης συμμετοχής για τις ομάδες της Β΄ Κατηγορίας να έληξε στις 4/9, ωστόσο η Ε.Π.Σ.Σερρών βλέποντας πως έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 19 ομάδες για να στελεχώσουν δύο ομίλους έδωσε ακόμη μία σιωπηρή παράταση μήπως και τελευταία στιγμή προκύψει ενδιαφέρον από συγκεκριμένα σωματεία. Όλο αυτό φυσικά έχει προκαλέσει ανησυχία στις υπόλοιπες ομάδες για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και υπό ποιες συνθήκες.

Όπως λοιπόν γίνεται γνωστό από το μέλος του Δ.Σ Παναγιώτη Κοσμίδη και αναμένεται ίσως και τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί από την Ε.Π.Σ.Σ, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους με ένα σύστημα τριών γύρων, όπως ακριβώς γίνεται και στην Σκωτία, προκειμένου να φτάσει ένα σύνολο περίπου 27 αγωνιστικών, να είναι ανταγωνιστικό και να κρατήσει τις ομάδες σε εγρήγορση μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση έπρεπε την άνοιξη να κατεβάσουν ρολά.

Αναλυτικά βέβαια θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες με τις επίσημες ανακοινώσεις από την Ένωση. Όσον αφορά τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι οι παρακάτω, με την υποσημείωση πως Αστέρας Πεπονιάς και Στρυμών Στρυμονικού συζητούσαν μέχρι τελευταία στιγμή την συμμετοχή τους.

Στρυμών Πεθελινού
Κεραυνός Ψυχικού
Οινουσιακός Οινούσας
Δόξα Παλαιοκώμης
Εμμανουήλ Παπάς
Ασπίς Δραβίσκου
Ατρόμητος Βαλτοτοπίου
Λέοντες
Ιωνικός
Ηρακλής Σερρών
Τριεθνής Πλατανακίων
Αχιλλεύς Μοναστηρακίου
Δόξα Βυρώνειας
Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου
ΠΑΟ Νέας Τυρολόης
Ηρακλής Αμμουδιάς
Δόξα Αχλαδοχωρίου
Απόλλων Δημητριτσίου
Άρης Ποντισμένου

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr