Γίνεται “Μυκονιάτης” & ο Κωφοκώτσιος, μεγαλώνει η… παροικία στο νησί!

Γίνεται "Μυκονιάτης" & ο Κωφοκώτσιος, μεγαλώνει η... παροικία στο νησί!

Με τον Μένιο Κωφοκώτσιο μεγαλώνει η Σερραϊκή ποδοσφαιρική παροικία στην Μύκονο, με την σχέση των ποδοσφαιριστών με το νησί των ανέμων να γίνεται ολοένα και πιο έντονη τα τελευταία χρόνια, καθώς ο 24χρονος αμυντικός έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες εκεί Αμπαδίνη, Καρφαρίδα, Τζάβρα, Χατζάκο και ενισχύσει μία εκ των ομάδων του νησιού. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SSN” θα ενισχύσει τον πρωτοπόρο της Α΄ Κατηγορίας Α.Σ Άνω Μεράς, ομάδα που διεκδικεί την άνοδος της στην Γ΄ Εθνική.

Ο Κωφοκώτσιος αναζητώντας μία πρόταση εκτός Σερρών για να συνεχίσει την καριέρα του, βρήκε την καλύτερη για αυτόν και το πρωί της Δευτέρας, μετά την τελευταία του συμμετοχή κόντρα στον Άρη Αβάτου, έλυσε την συνεργασία του με την Ελπίδα Σκουτάρεως, με την οποία πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του Κυπέλλου και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ και φέτος ήταν βασικός στα περισσότερα ματς, στην πρώτη σεζόν της ομάδας στην κατηγορία. Μάλιστα την Τετάρτη μπαίνει στο αεροπλάνο για Μύκονο.

Η Άνω Μερά θα γίνει η 5η ομάδα για τον δυναμικό αμυντικό από τη Νιγρίτα που ξεκίνησε από την ΑΕΝ, πήγε στην U20 του Εθνικού Γαζώρου, στον οποίον βρήκε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο μετρώντας 37 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο, ενώ το 2015 βρέθηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον οποίον πανηγύρισε νταμπλ και άνοδο στην Γ΄ Εθνική, για να… την δει διαφορετικά για λίγους μήνες και να επιστρέψει στην αγαπημένη του ΑΕΝ, μέχρι να επιστρέψει και πάλι ενεργά πέρυσι.

Μάλιστα στην ομάδα της Μυκόνου θα βρει συμπαίκτες τόσο τον Θάνο Χατζάκο, όσο και τους Καρφαρίδα-Τζάβρα και αντίπαλο στον ΑΟ Μυκόνου τον Αμπαδίνη και σίγουρα θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr