Β. Τάκας: Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας στο Ορφάνι!

Β. Τάκας: Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας στο Ορφάνι!

Ο έμπειρος παίκτης του Απολλώνα Παραλιμνίου Βασίλης Τάκας μίλησε στο ‘SSN’ για τον αγώνα στο Οφρύνιο!

Μπήκαμε καλά στο ματς και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα πάρει τέτοια τροπή ο αγώνας από τόσο νωρίς. Κάναμε όμως δυο σημαντικά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος μέσα σε δέκα λεπτά και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα στο σκορ. Το 2-0 με την ψυχολογία που είχαν οι παίκτες του «Αετού» δύσκολα ανατρεπόταν, στο πρώτο ημίχρονο είχαν και ένα δοκάρι ενώ εμείς δεν κάναμε κάτι αξιοσημείωτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, πιέσαμε ψηλά και καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ έστω και με αυτογκόλ του αντιπάλου σε 2-1. Ήταν μια περίεργη φάση ύστερα απο κόρνερ του Τσαούση, ο Κεχαγιάς έκανε την κεφαλιά… έδιωξαν πάνω στην γραμμή αλλά η μπάλα πήγαινε μέσα… τότε ο αρχηγός τους, πήγε να την διώξει αλλά την έστειλε με περίεργα φάλτσα στο δοκάρι και στο βάθος της εστίας. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε κι άλλο στη συνέχεια για να φτάσουμε στην ισοφάριση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr