Βότσης: ”Στηρίζουμε τον Γραμμένο και μας στηρίζει”!

Βότσης: ''Στηρίζουμε τον Γραμμένο και μας στηρίζει''!

Λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν σε αυτό το… ποδοσφαιρικό τρίγωνο Γραμμένος-Καρυπίδης-Χατζηπαντελής, ο Κώστας Βότσης μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών αφήνοντας αιχμές για το πως κάποιοι πήραν μόνοι τους το χρίσμα του εκλεκτού, ενώ ξεκαθάρισε πως η σχέση με τον Βαγγέλη Γραμμένο είναι αμφίδρομη. “Τον στηρίζουμε και μας στηρίζει” είπε χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά:

“Πληροφορήθηκα ότι ο κ. Καρυπίδης είπε κάποια πράγματα. Είχα πει και πριν καιρό, ότι εμείς από την πρώτη στιγμή που είχαν ανακοινωθεί οι εκλογές, είχαμε πει ότι στηρίζουμε την παράταξη Γραμμένου. Ούτε αυτοδιοριστήκαμε, ούτε αυτοπροταθήκαμε.  Aν εγώ τον περασμένο Μάιο σας έλεγα ότι θα ;eρθω αρχές Αυγούστου σαν εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού εκεί που κάνεις πρεμιέρα να σου πω το πλάνο του Πανσερραϊκού, τις μεταγραφές, για τον προπονητή  τα πάντα όλα και εσύ ξεκινούσες έκανες ένα τρέιλερ ότι θα έχεις τον εκπρόσωπο του Πανσερραϊκού στις 1 Αυγούστου… και μια βδομάδα πριν σου έλεγα δεν είμαι εγώ ο εκπρόσωπος τελικά, πρέπει να συναινέσουν κι άλλοι για να έρθω εγώ. Πως θα χαρακτήριζες αυτό τον άνθρωπο; Τι θα έλεγες. Δεν θα έλεγες αναξιόπιστος, ανακόλουθος, ανυπόληπτος να μην πω κάτι άλλο. Όταν πάει κάποιος άνθρωπος και λέει ότι εγώ είμαι άνθρωπος που θα ψηφίσω και στην ουσία δεν ήτανε τίποτα, δεν εκπροσωπούσε κανένα, ούτε είχε την έγκριση από το ΔΣ, ούτε από πουθενά. Και κάποια στιγμή όταν πάμε στο δια ταύτα, δέκα μέρες πριν τις εκλογές και μπαίνει θέμα ποιος θα ψηφίσει ποιον και η λύση είναι η δική μας η παράταξη εσείς τι λέτε. Ποιον αυτοί οι άνθρωποι θα θεωρήσουν αξιόπιστο. Αυτόν που πήγε και αυτοπροτάθηκε και έλεγε εγώ είμαι και μια βδομάδα πριν πήγε και είπε δεν μπορώ, δεν έχω τους ανθρώπους να με ψηφίσουν να με στηρίξουν. Κοιτάξτε όταν έχεις το θράσος και πας και λες ότι εγώ θα ψηφίσω ενώ δεν υπάρχει η έγκριση από πίσω κανενός κάποια στιγμή αυτό το λούζεσαι για να το πω έτσι απλά“.

Γιατί ο Γραμμένος στηρίζει την δική τους παράταξη;

“Χωρίς εμάς δεν μπορούσε να υπάρξει πλειοψηφία να πάρουμε τους 2 ψήφους από την ΕΠΣ Σερρών. Χωρίς την παρουσία των έξι ανθρώπων της παράταξής μας, η πλειοψηφία αυτή την στιγμή στην Ένωση δεν είναι ένα συμπαγές κομμάτι ή αν θέλετε δεν ανήκει σε μία παράταξη για να πει ότι στηρίζει τον Γραμμένο. Εμείς όμως από την πρώτη στιγμή είχαμε ξεκαθαρίσει που ανήκουμε. Από τις προηγούμενες εκλογές είχαμε ξεκαθαρίσει ότι είμαστε ενάντια στο σύστημα. Σ’ αυτό το χώρο που διοικεί το ποδόσφαιρο τα 20 τελευταία χρόνια”.

Για το ποιον στηρίζει ο Γραμμένος:

“Αυτό το ποιος στηρίζει ποιον είναι μια μεγάλη κουβέντα. Εμείς από την πρώτη ώρα πιστέψαμε στην αντιπολίτευση, πιστέψαμε στην κίνηση του Γραμμένου και από την πρώτη ώρα πήγαμε και είπαμε είμαστε δίπλα σας. Τώρα αυτή η σχέση έχει γίνει αμφίδρομη. Μας στηρίζει τον στηρίζουμε. Είναι επιλογές αυτές. Από την στιγμή που εμείς την επιλέξαμε είναι τιμή μας που θέλει να μας βοηθήσει προεκλογικά, μια και προηγούνται οι δικές μας εκλογές από τις ΕΠΟ. Υπάρχει αυτή η σχέση και η εμπιστοσύνη μεταξύ των δυο πλευρών“. 

Για το ότι ο Καρυπίδης δήλωσε πως αν εκλεκεί δεν θα ψηφίσει τον Γραμμένο για την ΕΟΕ:

“Δηλαδή τι άλλαξε και δεν ψηφίζει. Με ποιον είμαστε τώρα. Είμαστε με τον Ελευθεριάδη δηλαδή. Εμείς θα ψηφίσουμε να βγάλουμε τους τρεις εκλέκτορες και δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει τώρα με την απουσία του προέδρου, αφού ο πρόεδρος πήγαινε χωρίς ψήφο και εκλέγονταν τα άλλα δυο μέλη. Θα δούμε τι λέει το καταστατικό”.

Για τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Σ:

“Το μόνο σίγουρο είναι οι τρεις συνδυασμοί, Χατζηπαντελής, Κουρτίδης, Καρυπίδης. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ακούσει ότι κάτι άλλο ετοιμάζεται, δεν ξέρω όμως τίποτα περισσότερο. Να πάμε με ένα καλό κλίμα στις εκλογές, αφού έφτασαν οι μέρες. Ήδη είμαστε σε προεκλογικό κλίμα. Τώρα είμαστε στην προεκλογική περίοδο και κακώς κάποιοι ασχολούνταν εδώ και πολύ καιρό. Τώρα πρέπει να βλέπουμε κάποια πράγματα και εμείς αρχίσαμε να γινόμαστε πιο ομάδα με νέους ανθρώπους που είναι μαζί μας. Θα ανακοινωθούν και ονόματα.  Τώρα για μεταγραφές μέσα από το υπάρχον ΔΣ, θεωρώ ότι και αυτό είναι πιθανό. Όπως πιθανό είναι να γίνει σύμπραξη και με κάποιους ανεξάρτητους(Μεταλλίδης, Στοΐλας). Συζητάμε και δεν έχουμε αποκλείσει. Μπορεί να συμπράξουμε με κάποιους ανθρώπους πριν ή και μετά τις εκλογές”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr