“Βόμβα”! Ρίχνει… μαύρο η Ελπίς Σκουτάρεως με απόσυρση της ομάδας!

"Βόμβα"! Ρίχνει... μαύρο η Ελπίς Σκουτάρεως με απόσυρση της ομάδας!

Την δύσκολη απόφαση να τερματίσει το ταξίδι της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, εκεί όπου φέτος ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και να… κατεβάσει και γενικά τον διακόπτη, αποσύροντας την ομάδα από κάθε διοργάνωση αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα της, πήρε προς έκπληξη όλων η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως με ανακοίνωση που απέστειλε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Σε μία κίνηση που αν μη τι άλλο ταράζει τα… λιμνάζοντα για την ώρα νερά στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο, η Ελπίς φαίνεται διατεθειμένη να μην υπάρχει τη νέα χρονιά στον χάρτη της Ε.Π.Σ.Σερρών και όπως γίνεται ξεκάθαρο το πρόβλημα είναι το γηπεδικό.

Θυμίζουμε ότι στην παρθενική της σεζόν στην Γ΄ Εθνική η Ελπίς δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της, καθώς γινόταν έργα και αγωνίστηκε αρχικά στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με τα γνωστά προβλήματα συνύπαρξης με τον Πανσερραϊκό και εν συνεχεία σε Σιδηρόκαστρο και Χρυσό.

Την Δευτέρα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπήρχε συνάντηση της διοίκησης με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Σερρών, καθώς όπως φαίνεται το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο ούτε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και προφανώς για να βγει η παρακάτω ανακοίνωση δεν υπήρξε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ευχή όλων φυσικά είναι το πρόβλημα να λυθεί και να ανακαλέσει η διοίκηση της απόφαση της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Βαμμένο μαύρο χρώμα θα έχει η αυριανή ημέρα για την Ελπίδα Σκουτάρεως… Μια μαύρη σελίδα στην μεγάλη αυτή ιστορία της ομάδας μας προστίθεται στο όμορφο αυτό βιβλίο της… όλα τα ωραάα κάποτε τελειώνουν και έτσι και αυτό το πανέμορφο όνειρο-ταξίδι της αγάπης μας στην Γ εθνική…!
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει παλαιότερα η διοίκηση ζητάει την στήριξη των έξω παραγόντων για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας που αγωνίζεται…Έχει ζητήσει έργα εδώ και 18 μήνες περιπλανώμενη στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής και αγωνιζόμενη σε όλο το πρωτάθλημα ως φιλοξενούμενη, είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις της για την συνέχεια…
Από υποσχέσεις είχαμε χορτάσει ομως από πράξεις δεν είδαμε καμία…
Για αυτό βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόφαση της διοίκησης να αποσύρει την ομάδα έως ότου βρεθεί μια λύση υλοποίησης των αιτημάτων της…
Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η #ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr