Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των αγώνων για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού

Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των αγώνων για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού

Αντίστροφα μετράνε πλέον οι «Λιονταρίνες» για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του Δυτικού ομίλου, με την πρεμιέρα να γίνεται στις 7 Νοεμβρίου κόντρα στον Αμυγδαλεώνα.

Πλησιάζει η ώρα για να πατήσουν και πάλι παρκέ οι γυναίκες του Πανσερραϊκού, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Νοεμβρίου κόντρα στην ομάδα του Αμυγδαλεώνα. Τα κορίτσια της Γιαλένιου προετοιμάζονται για την έναρξη της σεζόν η οποία θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες χρονιές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα για τις «Λιονταρίνες» έχει γίνει γνωστό, με την πρεμιέρα, όπως προαναφέραμε, να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Νοεμβρίου. Στην συνέχεια, θα αντιμετωπίσει τον ΓΣ Δράμας ενώ ο πρώτο γύρος κλείνει με την αναμέτρηση κόντρα στην Άρτεμις.

Ο δεύτερος γύρος είναι προγραμματισμένος για τις 24 Ιανουαρίου με Αμυγδαλεώνα, συνεχίζει με ΓΣ Δράμας και τελείωνει την συγκεκριμένη φάση κόντρα στην Άρτεμις.

Οι τρεις πρώτοι από τον όμιλο, με τους τρεις πρώτους από τον άλλον όμιλο (από Κομοτηνή έως Έβρο), θα παίξουν ξανά ένα νέο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να παίξουν οι ομάδες που έχουν αγωνιστεί ήδη μεταξύ τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης φάσης του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Πανσερραϊκού:

Α’ Γύρος

Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 15:00, Πανσερραϊκός – Αμυγδαλεώνας στο γήπεδο «Κοιλάδας» Σερρών

Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 16:00, ΓΣ Δράμας – Πανσερραϊκός στο γήπεδο «ΔΗΓΑ» Δράμας

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 19:00, Πανσερραϊκός – Άρτεμις στο γήπεδο «Κοιλάδας» Σερρών

Β’ Γύρος

Κυριακή 24 Ιανουρίου, 16:00, Αμυγδαλέωνας – Πανσερραϊκός στο γήπεδο Αμυγδαλέωνα

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, 19:00, Πανσερραϊκός – ΓΣ Δράμας στο γήπεδο «Κοιλάδας» Σερρών

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 15:00, Άρτεμις – Πανσερραϊκός στο γήπεδο Ομόνοιας Σερρών

Share