Βραβεύσεις, απονομές, δώρα & προώθηση διαρκείας στο φιλικό Ικάρων-Ηρακλή!

Βραβεύσεις, απονομές, δώρα & προώθηση διαρκείας στο φιλικό Ικάρων-Ηρακλή!

Για την προσφορά τους στο Ελληνικό Μπάσκετ θα βραβευθούν την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στις Σέρρες, ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι Γιάννης Γκαγκαλούδης, Κώστας Τότσιος και Κώστας Κακαρούδης, από τους Ίκαρους, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας.

Θυμίζουμε πως και οι τρεις παίκτες του “γηραιού” είναι Σερραίοι, με τους δύο τελευταίους να έχουν περάσει με επιτυχία από τους “κυανοκίτρινους”.

Επίσης θα βραβευτούν για την σημαντική προσφορά τους στο χώρο του μπάσκετ οι Σερραΐοι παράγοντες Χρήστος Σούλης .

Οι Ίκαροι θα αναμετρηθούν με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον αγώνα Κυπέλλου με τους Τιτάνες Παλαμά και το ματς θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, καθώς θα γίνει και η απονομή των μεταλλίων για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, και αναμένεται να συγκεντρώσει και πολύ κόσμο.

Επίσης θα γίνουν παιχνίδια επιδείξεων από τους αθλητές των ακαδημιών και φυσικά θα δοθούν πλούσια δώρα, ενώ θα είναι στην διάθεση των φιλάθλων οι οικογενειακές κάρτες διαρκείας με μειωμένη τιμή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr