Βραβεύεται για την άνοδο των Ικάρων ο Στέργιος Ποργιόπουλος!

Βραβεύεται για την άνοδο των Ικάρων ο Στέργιος Ποργιόπουλος!

Για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια ο coach Ποργιόπουλος,  θα τιμηθεί απο τον σύνδεσμο προπονητών  (ΣΕΠΚ) για τις επιτυχίες του στην ελληνική καλαθοσφαίριση. Αυτή η επιτυχία εκτός απο προσωπική έχει και έντονο “κυανοκίτρινο” χρώμα αφού προέρχεται απο την άνοδο των Ικάρων το 2017 απο την Γ’ στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσκαλεί τα μέλη του να ανταλλάξουν ευχές για “καλή χρονιά” στην καθιερωμένη κοπή της πίτας. Το πρώτο ραντεβού του νέου έτους θα συνδυαστεί με τις τιμητικές διακρίσεις προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ και τις βραβεύσεις των προπονητών που πανηγύρισαν την κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου, ανόδου ή σημείωσαν επιτυχία με τις Εθνικές ομάδες.

Η κοπή της πίτας του Συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 20.00 στο ξενοδοχείο “Νεφέλη” (Λεωφ. Κομνηνών 1), ενώ η αντίστοιχη εκδήλωση στην Αθήνα θα λάβει χώρα στις 4 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο ξενοδοχείο “Athens Avenue Hotel” (Λεωφ. Συγγρού 182).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr