Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο coach Ποργιόπουλος !

Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο coach Ποργιόπουλος !

Μετά από απουσία 1,5 χρόνου από τους πάγκους, ο πρώην coach των Ικάρων Στέργιος Ποργιόπουλος βρήκε την νέα του ομάδα. Ο έμπειρος coach μετά την επιτυχημένη του πορεία στους Ικάρους, την άνοδο στην Β’Εθνική και την παρ’ ολίγο άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία συμφώνησε με τον Αίαντα Ευόσμου και θα καθοδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής. Μετά την παραίτηση του coach Γυμνόπουλου, ο Εύοσμος βρήκε μέσα στις επόμενες 48 ώρες τον διάδοχο του και έχοντας ήδη ανακοινωθεί μένει να δούμε την από εδώ και πέρα πορεία του Σερραίου προπονητή.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αίαντα…

Στον Αία Ευόσμου ο Ποργιόπουλος

Ο Αίας Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν με τον πολύπειρο τεχνικό Στέργιο Ποργιόπουλο. Ο νέος τεχνικός επικεφαλής της ομάδας μας αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα με στόχο την παραμονή του Αία στην Β’ Εθνική.

Ο Ποργιόπουλος έχει καθίσει στους πάγκους του Πανσερραϊκού, Απόλλων Πτολεμαϊδας, Α.Ε.Σερρών, Πρωτέας Κορδελλιού, ΚΑΟΚ Κορίνθου και Ίκαρου Σερρών.

Κύριοι σταθμοί της καριέρας του η άνοδος από την Γ’ Εθνική μέχρι τα μπαράζ ανόδου της Β’ με τους Ικάρους Σερρών, αλλά και η συμμετοχή του ως βοηθός στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Επίσης, έχει οδηγήσει σε έξοδο στην Ευρώπη τη γυναικεία ομάδα του Απόλλων Πτολεμαϊδας.

Coach, Ποργιόπουλε καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr