Βράβευσε τον Ρούτση ο πρωταθλητής Δράμας Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου!

Βράβευσε τον Ρούτση ο πρωταθλητής Δράμας Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου!

Τον εκ των αρχηγών του Πανσερραϊκού, αλλά δικό του ουσιαστικά “δημιούργημα” ποδοσφαιρικά, Χρήστο Ρούτση βράβευσε ο πρωταθλητής Ε.Π.Σ.Δράμας Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου. Στην φιέστα που διοργάνωσε για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, μετά τη νίκη με 8-1 κόντρα στον ουραγό και υποβιβασμένο Κεραυνό Μοναστηρακίου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η διοίκηση της ομάδας δεν ξέχασε όσους έγραψαν το όνομα τους στην ιστορία της.

 

Πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο μεγάλος χορηγός της ομάδας Γιάννης Μπύρος, που κατάγεται άλλωστε από τον Ξηροπόταμο και δεν θα μπορούσε να μην έχει συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας.

 

Ο Χρήστος Ρούτσης βραβεύτηκε για την επαγγελματική του καριέρα έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στον Ξηροπόταμο, μαζί με τον κουμπάρο του, συγχωριανό του και άλλοτε συμπαίκτη του στην Δόξα Δράμας Θανάση Πινδώνη.

 

Στην φωτογραφία μαζί με τον αρχηγό του Ξηροποτάμου Γιώργο Δημίου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr