Βλέπουν το χρώμα του χρήματος στον Πανσερραϊκό!

Βλέπουν το χρώμα του χρήματος στον Πανσερραϊκό!

Για ευχάριστο λόγο διέκοψε την απογευματινή προπόνηση των παικτών του Πανσερραϊκού ο Σάκης Αναστασιάδης, καθώς επιβεβαιώνοντας τις αισιόδοξες προβλέψεις των διοικούντων ο Σερραίος τεχνικός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι την Τρίτη αναμένεται να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος θα είναι αυτός που θα δώσει αύριο το… φιλί της ζωής στην ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού εξασφάλισε τα πρώτα χρήματα για να γίνει ρύθμιση στην εφορία, να αποκτήσει η ομάδα ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, να εκδοθούν τα δελτία στην ΕΠΟ και φυσικά να δούνε επιτέλους οι παίκτες το… χρώμα του χρήματος και να πάρουν προκαταβολές για τα συμβόλαια που έχουν με το σύλλογο.  Τα νέα χαροποίησαν τους παράγοντες που απογοητευμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι η ομάδα που πέρασε τα τελευταία χρόνια από χίλια μύρια κύματα και πέρυσι κατάφερε, αν και είχε μοναδικό χρηματοδότη τον Χρήστο Κοράκη, να βγάλει τη χρονιά σε αντίθεση με άλλες ομάδες και να τερματίσει και στην 7η θέση, βρέθηκε τόσο κοντά στην καταστροφή.

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr