Βλέπει παίκτες από Βέροια ο Πανσερραϊκός; Δικαίωμα μεταγραφής οι ελεύθεροι!

Βλέπει παίκτες από Βέροια ο Πανσερραϊκός; Δικαίωμα μεταγραφής οι ελεύθεροι!

Αποδεκτό έγινε από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ το αίτημα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας να υπογράψουν σε οποιαδήποτε ελληνική επαγγελματική ομάδα. Έτσι, έχουν το δικαίωμα μεταγραφής για τις επόμενες 11 ημέρες, δηλαδή έως τις 9 Μαρτίου μετά την αποβολή των «κυανέρυθρων» από το πρωτάθλημα. 

Σίγουρα, πρόκειται για μία θετική εξέλιξη για τους εναπομείναντες επαγγελματίες έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του ΠΣΑΠ που πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη πιθανόν να έγινε αποδεκτή με καλό μάτι και από την πλευρά του Πανσερραϊκού, καθώς λόγω του Απόστολου Χαραλαμπίδη και της θητείας του στην ομάδα της Ημαθίας, πληροφορίες του “SSN” θέλουν τα “λιοντάρια” να κοιτούν κάποιες περιπτώσεις παικτών, ειδικά από την στιγμή που είναι άγνωστο για την ώρα το αν και πότε θα επιστρέψουν οι παίκτες που έχουν τεθεί εκτός ομάδας. 

Έτσι λοιπόν, κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να απασχολούν είναι ο 21χρονος Καμερουνέζος επιθετικός Ρούνεϊ Βάκενβαϊ με 5 γκολ φέτος, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Χαραλαμπίδη και ήδη έχει κλείσει μεταγραφή το καλοκαίρι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίον και προπονείται αυτές τις ημέρες, όπως και 19χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Μπαστιάνος με 16 συμμετοχές και 1 γκολ που ήταν δανεικός από την ομάδα της Αρκαδίας. Επαφή φέρεται να έχει γίνει με τον 22χρονο αμυντικό Δημήτρη Σουλιώτη που είχε 13 συμμετοχές, ενώ στο κάδρο μπορεί να μπει και ο επίσης 22χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Λίταινας.

Αναλυτικά:
«Με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων χορηγεί στους ποδοσφαιριστές που έμειναν αυτοδικαίως ελεύθεροι από την ΠΑΕ Βέροια, λόγω της αποβολής της από το πρωτάθλημα της Football League, να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι και την 9 Μαρτίου 2018 με οποιαδήποτε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας του εσωτερικού επιθυμούν να συμβληθούν».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr