Βλέπει ξανά Ρανγκέλοφ ο Πανσερραϊκός!

Βλέπει ξανά Ρανγκέλοφ ο Πανσερραϊκός!

Το καλοκαίρι η μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό έμοιαζε δεδομένη. Η επαφή με τον ΠΑΟΚ είχε γίνει, οι «ασπρόμαυροι» είχαν ενημερώσει πως δεν έχουν κανένα θέμα να τον παραχωρήσουν και ο παίκτης ήταν θετικός. Που χάλασε; Τα «λιοντάρια» έκαναν την τελευταία στιγμή πίσω γιατί τα κουκιά με τις θέσεις των ξένων δεν έβγαιναν και έτσι ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ πήγε ως δανεικός στη Δόξα Δράμας.

Με τους Δραμινούς δεν έχει αγωνιστεί έως τώρα ούτε σε ένα ματς πρωταθλήματος και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναμένεται να αποχωρήσει. Ο Άγγελος Διγκόζης δεν τον υπολογίζει και φαίνεται πως μένουν τα διαδικαστικά.

Όσο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του; Επαφή με τον Πανσερραϊκό έχει γίνει και δεν αποκλείεται έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών τελικά οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. Κενή θέση ξένου υπενθυμίζεται πως υπάρχει από τη στιγμή που αποχώρησε ο Φουσού. Τέλος, πέρυσι ο Ρανγκέλοφ είχε 19 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και έξι γκολ με τον Αιγινιακό.

 

πηγή:a-sports.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr