Βελτιωμένοι οι Ίκαροι νίκησαν τον Ερμή στον Λαγκαδά σε φιλικό προετοιμασίας

Βελτιωμένοι οι Ίκαροι νίκησαν τον Ερμή στον Λαγκαδά σε φιλικό προετοιμασίας

Η ομάδα των Ικάρων επικράτησε του Ερμή Λαγκάδα στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας, με σκορ 64-50. Οι παίκτες του coach Ποργιόπουλου εμφανίστηκαν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στον ΑΟΣ και παρά το γεγονός ότι οι Φωτόγλου και Γκούτζιας είχαν μικρή συμμετοχή, οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν δυνατή άμυνα και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου. Οι Κακιούζης, Γρίψιος και Σιδερίδης διακρίθηκαν στον επιθετικό τομέα.

Επόμενο φιλικό για τους «κυανοκίτρινους» είναι αυτό με τον Ηρακλή, όπου θα αποτελέσει το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Το φιλικό θα έχει και τιμητικό χαρακτήρα, καθως θα βραβευτεί η ομάδα για την περσινή της άνοδο, παράγοντες που έχουν τιμήσει τον χώρο του Σερραϊκού μπάσκετ και τους Ικάρους, όπως ο Χρήστος Σούλης , καθως και ο προπονητης τους «γηραιού» Βαγγέλης Αλεξανδρής με τους τρεις Σερραΐους παίκτες του Ηρακλή, Τότσιο, Γκαγκαλούδη και Κακαρούδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr