“Βασιλιάς” Φίλιππος για τον Πανσερραϊκός BC που ανακοίνωσε τον Συμεωνίδη!

"Βασιλιάς" Φίλιππος για τον Πανσερραϊκός BC που ανακοίνωσε τον Συμεωνίδη!

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “SSN” από τις 14 Ιουνίου(εδώ), ο Πανσερραϊκός BC ανακοίνωσε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην σύγχρονη ιστορία του, όπως ο ίδιος αναφέρει, παρουσιάζοντας τον Φίλιππο Συμεωνίδη, ο οποίος ντύθηκε και επίσημα στα κόκκινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Φίλιππο Συμεωνίδη που αγωνίζεται στις θέσεις του Power Forward και του Center!

 

Ο ύψους 2.02 μέτρων Σερραίος καλαθοσφαιριστής γεννήθηκε το 1980 στο Ν. Πετρίτσι σημειώνοντας μέχρι και σήμερα μια πλούσια καριέρα:

  • 3 χρονιές στην Α1 Εθνική Κατηγορία (ΜΕΝΤ, Μαρούσι, Μακεδονικό),
  • Πάνω από 12 με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2,
  • Ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν με επιτυχία στην Β’ Εθνική με την ομάδα του «Ανατόλια» έχοντας μ.ο. 15 πόντους και 8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Μετά από μια χρονιά διοικητικής ανασυγκρότησης σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα θέτει φέτος ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδό της στις Εθνικές Κατηγορίες και για τον λόγο αυτό ο Συμεωνίδης αποκτήθηκε για 2 χρόνια, ώστε με το πλούσιο ταλέντο και την εμπειρία του να αποτελεί την «κολώνα» της!

Φίλιππε, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των «λιονταριών» και ευχόμαστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας!”.

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr