Βάρεσε διάλυση ο ΑΟΣ!

Βάρεσε διάλυση ο ΑΟΣ!

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Σερραϊκός αθλητισμός με τελευταίο του θύμα για την ώρα την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Α.Ο.Σερρών η οποία μετά 11 συνεχόμενες σεζόν στην Α2 Εθνική και έχοντας στο παρελθόν γνωρίσει πολλές επιτυχίες, θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στα πρωταθλήματα, καθώς θα διαλυθεί!

 

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Τζιαμπάζης που στήριζε όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια εξαντλήθηκε, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά και θέλησε να αποχωρήσει από την θέση του και οι όποιες προσπάθειες να βρει η ομάδα δρόμο για την επόμενη ημέρα ήταν άκαρπες. Ενδιαφέρον δεν υπήρχε από καμία πλευρά και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μοίρα της ομάδας δεν θα αλλάξει.

 

Όσον αφορά τις παίκτριες που υπήρχαν στο ρόστερ, άλλες θα αλλάξουν μπασκετική στέγη και άλλες θα τερματίσουν την καριέρα τους εδώ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr