Βάζουν Ταυλαρίδη… στο κάδρο του Πανσερραϊκού!

Βάζουν Ταυλαρίδη... στο κάδρο του Πανσερραϊκού!

Ένας πολύπειρος Σερραίος αμυντικός φαίνεται πως έχεις μπει στο… μεταγραφικό κάδρο του Πανσερραϊκού ενόψει Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα και εφόσον η ΠΑΕ εξασφαλίσει την απαραίτητη αδειοδότηση. Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη ο οποίος μετά το πέρασμα από τον Άρη πέρυσι με τον οποίον είχε 15 συμμετοχές και ένα γκολ, είναι χωρίς ομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στα 37 του!

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από τον Προβατά, απ’ όπου και ξεκίνησε την καριέρα του και με θητεία σε 10 ομάδες και κορυφαίες όλων τις συμμετοχές με Άρσεναλ, Λιλ και Σεντ Ετιέν θα μπορούσε να ήταν μία αξιόπιστη λύση για το μετόπισθεν, κυρίως λόγω εμπειρίας και μπορεί να ήθελε και ο ίδιος να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του τόπου καταγωγής του και γιατί όχι να ασχοληθεί και μελλοντικά σε άλλο πόστο σε αυτήν.

Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν καμία επισημότητα για την ώρα, είναι πιθανόν κουβέντες σε πολύ πρώιμο στάδιο και ίσως μία ανίχνευση ενδιαφέροντος, ωστόσο ο καιρός πλησιάζει και με την αδειοδότηση στο χέρι και με λεφτά στην τσέπη, ο Πανσερραϊκός θα μπει με άλλο αέρα στο παζάρι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr