Βάζει πλάτη ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός και κρατά… όρθια την ΠΑΕ!

Βάζει πλάτη ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός και κρατά... όρθια την ΠΑΕ!Πρωτοβουλία για να πληρωθούν οι παίκτες της ομάδας παραμονές του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας ανέλαβε ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός.

Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε από τη δημοσιοποίηση του τεράστιου οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα με αποκορύφωμα την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών, ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων από φίλους του συλλόγου και αναμένεται την Παρασκευή, αν όλα πάνε καλά, να μπούνε αυτά στους λογαριασμούς των παικτών. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να λάβουν οι ποδοσφαιριστές ένα μέρος των οφειλών τους (δεν είναι γνωστό ακόμα το πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν) και φυσικά να εξασφαλιστεί η μετάβαση της αποστολής του Πανσερραϊκού από το Σάββατο στην Καρδίτσα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την επιθυμία να συνδράμει οικονομικά εξέφρασε και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Γιάννης Καραντινίδης που το όνομα του είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια (είπε ότι θα πληρώσει τη μεταφορά των παικτών στην Καρδίτσα και δύο γεύματα). Όσο για το Δημήτρη Χειρίδη, ο χρηματοδότης της ομάδας μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου κρατά στάση αναμονής περιμένοντας να βρεθεί λύση πρώτα στο θέμα Στέβιτς που όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο αφού από ότι φαίνεται οι Σέρβοι επιμένουν σε ολόκληρο το ποσό των 330 χιλιάδων ευρώ.

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr