Αύριο (17/02) το ντέρμπι Α.Ε.Σ – Γυμναστικός που κρίνει πολλά!

Αύριο (17/02) το ντέρμπι Α.Ε.Σ - Γυμναστικός που κρίνει πολλά!

17/02 Α.Ε.Σ  –  Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ 21:00

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για Α.Ε.Σ και (περισσότερο) για Γυμναστικό, οι οποίοι αναμετρώνται την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου (και όχι το Σάββατο) και ώρα 21:00. Ένα παιχνίδι που διακυβεύονται πολλά και χαρακτηρίζεται ως παιχνίδι της χρονιάς για τους “ταύρους”, οι οποίοι με ήττα θα έχουν ελάχιστες πιθανότητες κατάληψης μιας θέσης στην προνομιούχο τετράδα.

Από την άλλη η Α.Ε.Σ του Γιάννη Κακιουζη θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι στους “πράσινους” και να “καπαρώσει” με αυτό τον τρόπο την 3η θέση. Σε περίπτωση, που ο Γυμναστικός κερδίσει με κάτω από 4 πόντους (61-65 πρώτο ματς) τότε θα είναι το μεγάλο φαβορί για την 4η θέση, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει με πάνω από 4 πόντους, τότε βάζει πλώρη ακόμη και για την 3η θέση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες, με τον Γιάννη Μπουτάκογλου να υπολογίζει κανονικά και στον Σιδερίδη. Φαβορί δεν υπάρχει, με τον λίγο κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο (10% πληρότητα λόγω covid-19) να έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα μεγάλο παιχνίδι. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:00.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr