Αύριο η έναρξη του XMAS Basketball Tournament U16 !

Αύριο η έναρξη του XMAS Basketball Tournament U16 !

Από την Παρασκευή και για το επόμενο τετραήμερο (27-30 Δεκεμβρίου) ένα πολύ ενδιαφέρον μπασκετικό γεγονός θα λάβει χώρα στην πόλη των Σερρών, της Νιγρίτας, του Σιδηροκάστρου και της Ηράκλειας. Πρόκειται για μια λαμπερή μπασκετική εκδήλωση με την συμμετοχή 15 ομάδων με περισσότερους από 200 αθλητές, σε 38 αγώνες που θα διεξαχθούν σε 4 γήπεδα (ΔΑΚ Σερρών, Κλειστό Ομόνοιας, Κλειστό Βισαλτίας, Κλειστό Ηράκλειας και Κλειστό Σιντικής) του νομού Σερρών!

Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά συνδιοργανώνουν τα τμήματα του ΜΓΣ Πανσερραϊκού και της Α.Ε.Σ με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών και υπό την αιγίδα Ε.Ο.Κ και ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Με τον τίτλο “Λέμε ΟΧΙ στο Doping” κατά τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων θα συγκεντρώνονται παπούτσια για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες σε μια πολύ όμορφη κίνηση από τους διοργανωτές.

Το πρόγραμμα του Τουρνουά έχει ως εξής…

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr