Αφαίρεση βαθμών και για Καρδίτσα, Αιγινιακό, Καλλιθέα, Απ.Λάρισας!

Αφαίρεση βαθμών και για Καρδίτσα, Αιγινιακό, Καλλιθέα, Απ.Λάρισας!Νέες ανακατατάξεις στη βαθμολογία της Football League φέρνουν οι αποφάσεις που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο την Τετάρτη (18/04, καθώς οι εφέσεις των ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας, Καλλιθέα,
και Αιγινιακός μετά την αποτυχία τους να περάσουν το πρώτο στάδιο απορρίφθηκαν, οπότε και οι
τέσσερις ομάδες θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών!

Υπενθυμίζεται ότι εφέσεις δεν κατέθεσαν οι ΠΑΕ Παναιγιάλειος, Πανσερραϊκός και Σπάρτη που επίσης θα δεχθούν ένα -3.

Από αυτή την εξέλιξη ευνοημένος βγαίνει ο Εργοτέλης που ξεφεύγει αρκετά από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει κατά σειρά την Καρδίτσα, τον Αιγινιακό και τον Πανσερραϊκό να τον κυνηγούν.

Η βαθμολογία μόλις επισημοποιηθεί η αφαίρεση:

11. Εργοτέλης 30

12. Αν.Καρδίτσας 28

………………………………..

13. Αιγινιακός 26

14. Πανσερραϊκός 25

15. Παναιγιάλειος 18

16. Καλλιθέα 13

 

Aναλυτικά:

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

 

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κατά της υπ΄ αριθ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κατά της υπ΄ αριθ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της υπ΄ αριθ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αιγινιακός κατά της υπ΄ αριθ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr