Αυτό είναι το προφίλ προπονητή που αναζητά ο Πανσερραϊκός!

Αυτό είναι το προφίλ προπονητή που αναζητά ο Πανσερραϊκός!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν περιπτώσεις που προτίνονται απο διάφορα γραφεία ατζέντηδων αλλα κυρίως απο τις επαφές που δημιουργεί η ίδια η ομάδα αναζητώντας ενα συγκεκριμένο προφίλ που θα προετοιμάσει τον Πανσερραϊκό της Superleague τα επόμενα χρόνια!

Τα «λιοντάρια ψάχνουν κυρίως τεχνικό απο την ξένη αγορά που θα αξιοποιήσει το υλικό απο τα Σερραϊκά ταλέντα και τις ακαδημίες και θα φτιάξει μαζί με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές μια ανταγωνιστική ομάδα για την Super league 2 όπου τα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Οι Έλληνες που κάνουν την διαφορά είναι λίγοι σε αυτό το επίπεδο και πειράματα δεν θα γίνουν. Η δικτύωση με την επαφή στην αγορά των μεταγραφών, η τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με τεχνογνωσία και η νεαρή ηλικία, είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι «κόκκινοι» στο προφίλ του νέου προπονητή.

Δεν είναι τυχαίο οτι έφτασε στα…αυτιά μας όνομα grande…που αν έρθει στις Σέρρες για τα επόμενα χρόνια θα είμαστε talk of the country στον ποδοσφαιρικό χώρο!

Σύντομα και η ονοματολογία…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr