Αυτός είναι ο προπονητής «τέρας» που πέρασε και από τις Σέρρες

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αστυνομικές Αρχές τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 63χρονου προπονητή του τένις, ο οποίος ασελγούσε πάνω σε μαθητές του, όπως αποκαλύφθηκε μετά τον προπηλακισμό του από κατοίκους περιοχής της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τις ενέργειές του.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αγγελούδη (φωτό) από τις Σέρρες, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων. Ο 63χρονος πλησίαζε τα παιδιά και τους πρότεινε σεξουαλική επαφή αντί αμοιβής, ενώ βιντεοσκοπούσε και τις σκληρές πορνογραφικές σκηνές στις οποίες συμμετείχε.

Ο μεσήλικας παιδόφιλος υπήρξε προπονητής τένις και σε ομάδα των Σερρών και οι γονείς που του είχαν εμπιστευτεί τα παιδιά τους έχουν χάσει τον ύπνο τους έπειτα από όσα ήρθαν στο φως. Η σύλληψή του έγινε στις 13 Μαρτίου ύστερα από ενημέρωση του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για προπηλακισμό του από κατοίκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διότι πλησίαζε ανήλικα παιδιά για ασελγείς πράξεις, με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος.

Το σπίτι του αποδείχθηκε «βασίλειο» της παιδικής πορνογραφίας, καθώς κατασχέθηκαν χιλιάδες αρχεία βίντεο και φωτογραφιών, με τον ίδιο και ανήλικα θύματά του να πρωταγωνιστούν σε πολλά από αυτά!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr