Αυτός είναι ο λόγος… που αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του ο Fabri Conci!

Αυτός είναι ο λόγος... που αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του ο Fabri Conci!

 

Η γιορτή της μητέρας είναι ο λόγος που ο Fabricio Conci, ο εξτρεμ του Πανσερραϊκού αφιέρωσε στην αγαπημένη του μητέρα, που ζει στην Κόρντομπα της Αργεντινής, το πρώτο γκολ των «λιονταριών» στον αγώνα με τον Άρη Αβάτου και συνολικά δεύτερο στο πρωτάθλημα. Ο Fabri έχει αρχίσει και νιώθει καλά αγωνιστικά και αυτό φαίνεται απο τις βασικές συμμετοχές που του δίνει ο Νίκος Νεντίδης, ο οποίος και δικαιώνεται, με 2 γκολ σε τρεις εμφανίσεις, όπως βέβαια και η Διοίκηση των «κόκκινων» για την καλοκαιρίνη της επιλογή, που έφερε τον παίκτη στην Ελλάδα, έπειτα απο παρακολούθηση μηνών.

Και για όσους αναρωτιούνται…

Η μέρα της Μητέρας είναι μια γιορτή που γιορτάζεται σε διαφορετικές ημέρες σε πολλά μέρη του κόσμου και πιο συχνά την άνοιξη. Για παράδειγμα, τον Απρίλιο-Μάιο στο βόρειο ημισφαίριο, τον Οκτώβριο στην Αργεντινή, το Μάιο στην Αυστραλία.
Αν και πολλές χώρες έχουν δικές τους ημερομηνίες για τη γιορτή της μητέρας, όπως και δικούς τους λόγους για να γιορτάζουν μια τέτοια μέρα, η δεύτερη Κυριακή του Μάη έχει επικρατήσει διεθνώς. Έτσι πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα γιορτάζει την γιορτή της μητέρας την δεύτερη Κυριακή του Μάη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr