Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του Πανσερραϊκού στην Γ΄ Εθνική!

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του Πανσερραϊκού στην Γ΄ Εθνική!


Ο Πανσερραϊκός απέχει ένα μόλις ματς από την επιστροφή του στην Γ΄ Εθνική, καθώς από τις 28 Μαΐου η ομάδα θα πάει και πάλι στα χέρια του Ερασιτέχνη και αυτός θα κληθεί να βρει την καλύτερη λύση προκειμένου να παραδώσει την ομάδα στα κατάλληλα διοικητικά χέρια που θα αναλάβουν να οδηγήσουν τους “κόκκινους” στο πρωτάθλημα της περιόδου 2018-19.

Από ποιες πόλεις ή χωριά θα περάσει και πάλι όμως ο Πανσερραϊκός προκειμένου να βρει και πάλι τον δρόμο προς την Football League, όπως έκανε και πριν από τρία χρόνια;

Οι Σερραίοι θα συμμετάσχουν στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο οποίος κατά 90% είναι ολοκληρωμένος, καθώς απομένουν ελάχιστες εκκρεμότητες προκειμένου να υπάρχει εικόνα. Σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατά την οποία οι ομάδες ήταν 12, αυτή την φορά θα πάρουν μία μικρή αύξηση και αυτή λόγω του υποβιβασμού του Πανσερραϊκού και της αδυναμίας του Απόλλωνα Παραλιμνίου να πάρει την άνοδο προς την Football League και θα είναι 14.

Aναλυτικά, από τον Έβρο στο νέο πρωτάθλημα θα λάβει μέρος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα αντικαταστήσει την ΑΕ Διδυμοτείχου που υποβιβάστηκε. Στην Ροδόπη υποβιβάστηκαν και οι δύο Δόξες, Προσκυνητών και Νέου Σιδηροχωρίου και έτσι η ΕΠΣ Θράκης θα έχει μόλις μία εκπρόσωπο, όποια ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ολοκληρώνεται το προσεχές δεκαήμερο με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των play off και τους ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαππών και Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου να διεκδικούν μία θέση. Η Ξάνθη θα έχει τριπλή παρουσία με Άβατο και Ορφέα Ξάνθης που παρέμειναν, αλλά και την Ασπίδα Ξάνθης που ανέβηκε ως πρωταθλήτρια και μάλιστα με το απόλυτο των νικών.

Από εκεί και πέρα, από το Νομό Καβάλας θα συμμετάσχουν οι τρεις ομάδες που παρέμειναν, ο ΑΟ Καβάλας, ο Αετός Ορφανού και ο Νέστος Χρυσούπολης, καθώς και ο Κεραυνός Πέρνης που αναδείχθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Καβάλας και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει στη Γ΄ Εθνική. Στο νομό Δράμας όπου υποβιβάστηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, θα υπάρχει μια εκπρόσωπος με το Καλαμπάκι να είναι αγκαλιά με τον τίτλο και την άνοδο, καθώς θέλει μία νίκη κόντρα στον υποβιβασμένο Καστρινό την τελευταία αγωνιστική.

Τέλος, από την Ε.Π.Σ.Σερρών θα υπάρχει ο φετινός πρωταθλητής Απόλλων Παραλιμνίου, η Ελπίς Σκουτάρεως που παρέμεινε, ο πρωταθλητής της Επίλεκτης Εθνικός Σιδηροκάστρου και φυσικά ο Πανσερραϊκός!

Από όλες αυτές, στις προηγούμενη πρόσφατη διετή θητεία του στην κατηγορία, ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε τους Εθνικό Σιδηροκάστρου, Νέστο Χρυσούπολης, Καβάλα, Εθν.Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ Κοσμίου(αν ανέβει)…

Συνοπτικά, ο νέος χάρτης του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής διαμορφώνεται ως εξής (με τρεις ουσιαστικά εκκρεμότητες να έχουν απομείνει):

Νομός Έβρου (1 ομάδα): Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Νομός Ροδόπης (1 ομάδα): ΠΑΟΚ Κοσμίου ή Ελπίδα Σαπών ή Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Νομός Ξάνθης (3 ομάδες): Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης, Ασπίς Ξάνθης

Νομός Δράμας (1 ομάδα): ΑΕ Καλαμπακίου ή Πανδραμαϊκός

Νομός Καβάλας (4 ομάδες): ΑΟ Καβάλας, Αετός Ορφανού, Νέστος Χρυσούπολης, Κεραυνός Πέρνης.

Νομός Σερρών (4 ομάδες): Πανσερραϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου, Ελπίς Σκουτάρεως, Εθνικός Σιδηροκάστρου

 

πληροφορίες από:thrakisports.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr