Αυτοί είναι οι νικητές του “Nektar Cup” στο NRG Sports Center!

Αυτοί είναι οι νικητές του "Nektar Cup" στο NRG Sports Center!

Μετά από δύο και πλέον μήνες δράσης ήρθε η ώρα της απόλαυσης των καρπών της προσπάθειας. Το Κύπελλο του 1ου “ΝΕΚΤΑR CUP” στο NRG Sports Center ανήκει στην ομάδα “Μπιζμπιζέ” η οποία ήταν ουσιαστικά εκτός… ανταγωνισμού όπως δείχνει και το 11-1 του τελικού κόντρα στους “Abba”, καθώς απαρτιζόταν από παίκτες που διαπρέπουν στην Επίλεκτη της Ε.Π.Σ.Σερρών και κυρίως στον Οδυσσέα Αναγέννησης… συν έναν πρώην παίκτη των “Ποντίων”.

Η ομάδα Abba…

Οι Παπαβασιλείου, Νικολίτσας, Κούτλας, Καστριτσέας, Λάζογλου και Μεντής, συνεπικουρούμενοι από τους Τσιατμά και Γκλαβίνη, έκαναν ένα ανίκητο σύνολο και έφυγαν από τις εγκαταστάσεις με το μετάλλιο των νικητών, που παρέλαβαν από τον εκπρόσωπο της ΝΕΚΤΑΡ κ.Κουρτίδη, αλλά και ένα LG G4 που ήταν και το μεγάλο δώρο για τους κατακτητές της 1ης θέσης. Και όλα αυτά υπό το βλέμμα του προπονητή τους στον Οδυσσέα Μίλτου Δουλγέρη ο οποίος ήρθε αποφασισμένος για… πρόστιμα, αλλά η κατάκτηση της κούπας και η υγεία όλων τoν ηρέμησε.

 

Οι φιναλίστ παρέλαβαν το μετάλλιο τους από τον εκπρόσωπο του “Serres Sport News” Κώστα Αδαλή, ενώ θα πάρουν μπουφάν και φόρμες Givova ως δώρο για την πορεία τους μέχρι τον τελικό.

 

Η 3η θέση και οι φόρμες Givova κατέληξε στην ομάδα “Πιατόπουλος” η οποία και κέρδισε στον μικρό τελικό την ομάδα “Γάτσιος” με σκορ 8-6, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα “Γάτσιος” αντικατέστησε την ομάδα “Γιάγκος” που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον μικρό τελικό και έτσι υπήρξε η αλλαγή.

Η ομάδα Πιατόπουλος…

Η ομάδα Γάτσιος…

Η διοργάνωση του τουρνουά ήταν άριστη από τους υπευθύνους και εκ των ιδιοκτητών του NRG, Γιώργο Συμεωνίδη και Απόστολο Τασκούδη, ενώ την παρουσίαση της διαδικασίας απονομής είχε ο δημοσιογράφος Σάκης Καραδημούλας.

Περισσότερες φωτό σε λίγο…

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr