Αυτοί είναι οι νικητές του τουρνουά 8×8 του NRG Sports Center…

Αυτοί είναι οι νικητές του τουρνουά 8x8 του NRG Sports Center...

Η ομάδα “Μιντζιρίκης”(φωτό πάνω) που αποτελούταν από αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές από το τοπικό της Ε.Π.Σ.Σερρών, μέχρι και την Football League, ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού τουρνουά 8×8 του NRG Sports Center, καθώς στον μεγάλο τελικό κέρδισε με 13-5 την ομάδα “Νάκος” και κατέκτησε πανηγυρικά το τρόπαιο και τα σπουδαία δώρα.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ και έφτασαν στο αποτέλεσμα με γκολ των Παπαδόπουλου Γ., Τσίκου, Τριανταφυλλάκου(3), Στόϊκου(4), Μόσχου, Παπαβασιλείου(2), Μάτα, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Μεταλλίδης, Τσαούσης, Ουζουνίδης(2), Φίλιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές έφυγαν από το τουρνουά παίρνοντας ως δώρο 8 υποβρύχιες action cameras, ενώ οι φιναλίστ πήραν ως δώρο 8 smart watches και ένα τραπέζι.

Τέλος να αναφερθεί ότι ο μικρός τελικός μεταξύ “ΕΔΡΑΣ” και “PRIMERA” δεν διεξήχθη, καθώς λόγω υποχρεώσεων οι πρώτοι δεν κατέβηκαν στο ματς και έτσι η 3η θέση πήγε στην ομάδα “PRIMERA” που κέρδισε είδη αθλητικής ένδυσης.

Επίσης και οι τρεις ομάδες κέρδισαν τραπέζι για όλους τους παίκτες στο “Καπηλειό του Κωστή”.

Οι ηττημένοι του τελικού…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr