Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Παραλιμνίου στα μπαράζ ανόδου!

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Παραλιμνίου στα μπαράζ ανόδου!

Μπορεί ακόμη οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να μην ολοκληρώθηκαν, αλλά από το Σάββατο 24 Μαρτίου γνωρίζουμε και επισήμως τις τέσσερις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Football League από τον 1ο όμιλο των μπαράζ, τα οποία θα στελεχώσουν οι πρωταθλητές των τεσσάρων πρώτων ομίλων.

Και αν για τον Ν.Π.Σ Βόλο από τον 4ο όμιλο το γνωρίζαμε εδώ και καιρό, πλέον μάθαμε επισήμως και τους άλλους δύο αντιπάλους του Απόλλωνα Παραλιμνίου σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Αυτοί είναι ο Ηρακλής από τον 2ο όμιλο και ο Τηλυκράτης Λευκάδας από τον 3ο όμιλο. Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν θα διεκδικήσουν μέσα σε έξι αγωνιστικές τα δύο εισιτήρια ανόδου που προσφέρει η διοργάνωση.

Ο “γηραιός” κέρδισε σήμερα με 0-7 τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, με τον Ρόβα να σημειώνει πέντε γκολ και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα του Άρη Παλαιοχωρίου από την ΑΠΕ Λαγκαδά με 0-2 πέρασε στην 1η θέση, την οποία και θα διατηρήσει αφού η ομάδα της Χαλκιδικής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις και στην αγωνιστική που απομένει θα κάνει το ρεπό της. Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Ηρακλής 62
  2. Άρης Παλαιοχωρίου 61

Στον 3ο όμιλο ο Τηλυκράτης Λευκάδας κέρδισε με 0-2 τον Εθνικό Φιλιππιάδας, διατήρησε την 1η θέση και το +2 από Μακεδονικό Φούφα και Νέο Αμφίλοχο και πανηγύρισε το πρωτάθλημα, καθώς την τελευταία αγωνιστική παίρνει τρεις βαθμούς άνευ αγώνος από το προγραμματισμένο ματς με την Καστοριά που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Τηλυκράτης 48
  2. Μακεδονικός Φούμα 46
  3. Νέος Αμφίλοχος 46
  4. Αμύνταιο 42

 

Στην ΕΠΟ εξετάζουν το σοβαρό ενδεχόμενο να μην αρχίσουν τη διαδικασία των μπαράζ αμέσως μετά το Πάσχα, δηλαδή από την Κυριακή του Θωμά 15/4, αλλά να παρατείνουν την έναρξή τους κατά μία εβδομάδα επιπλέον. Εξετάζεται δηλαδή η προοπτική τα play off να εκκινήσουν από την Κυριακή 22/4 και έπειτα, με συνέπεια – αν και εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία – να προσφερθεί στις ομάδες ένα πολύτιμο διάστημα τριών εβδομάδων διακοπής της αγωνιστικής δράσης, για ανάπαυση και μίνι προετοιμασία, ενόψει της καθοριστικής φάσης στην οποία θα πρόκειται να περάσουν.

Κάτι τέτοιο θα είναι πολύτιμο στον τομέα της συντήρησης δυνάμεων για τους ποδοσφαιριστές, καθώς τα μπαράζ αναμένεται να διεξαχθούν σε ρυθμούς Κυριακή-Τετάρτη- Κυριακή, παραπέμποντας στο πρόγραμμα πυκνότητας αγώνων του Α΄ γύρου της κανονικής περιόδου.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr