Αποπλήρωσαν το χρέος στον ΟΠΑΚΠΑ οι νέοι επενδυτές – Πρώτο δείγμα θετικό!

Αποπλήρωσαν το χρέος στον ΟΠΑΚΠΑ οι νέοι επενδυτές - Πρώτο δείγμα θετικό!

Δια στόματος… του πρόεδρου του ΟΠΑΚΠΑ, Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη, πληροφορηθήκαμε, ότι αποπληρώθηκε το χρέος-βραχνάς της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ύψους 4.500 ευρώ, προς τον οργανισμό του Δήμου, που ελέγχει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και έτσι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο δημοτικό γήπεδο και την επόμενη σεζόν, ξεκινώντας, από το ματς κυπέλλου με τον Εργοτέλη την Τρίτη (19/9).

Οι νέοι επενδυτές, μπήκαν ορεξάτοι και αποφασισμένοι να κάνουν ένα γερό ξεσκαρτάρισμα σε ότι εξωαγωνιστικό ενοχλεί την ομάδα και με τον τρόπο αυτό, να την βοηθήσουν να εκκινήσει αγωνιστικά, απροσπέλαστη, από οφειλές και χρέη.

Έτσι την Παρασκευή στο συμβούλιο του ο ΟΠΑΚΠΑ θα παραχωρήσει εκ νέου το Δημοτικό γήπεδο στον Πανσερραϊκός και ο αγώνας της Τρίτης κόντρα στον Εργοτέλη για το Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα αμέσως μετά αναμένεται να γίνει επανασπορά στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πρώτο δείγμα θετικό από τους νέους επενδυτέςκαι το επικροτούμε! Μακάρι η εκκαθάριση να συνεχιστεί και να προχωρήσει και σε πρόσωπα, που μόνο κακό κάνουν και μικραίνουν, τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του νομού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr