Αυστηρή ανακοίνωση του Πανσερραϊκού για την υπόθεση Πολύζου!

Αυστηρή ανακοίνωση του Πανσερραϊκού για την υπόθεση Πολύζου!

Ο Πανσερραϊκός με αφορμή δημοσιεύματα που προέκυψαν σχετικά με την αποχώρηση-μεταγραφή του Άγη Πολύζου σε ομάδα της Κύπρου, προχώρησε σε μια αυστηρή ανακοίνωση που αφορά το συγκεκριμένο θέμα και ευρύτερα, όσους προσπαθήσουν ξανά στο μέλλον να «παίξουν» με τα «λιοντάρια». Φυσικά για μέσα απο το ρεπορτάζ γνωρίζουμε οτι η ομάδα διατηρεί στην κατοχή της όλα τα δελτία των παικτών, που μπορεί να μην αγωνίζονται αλλα δεν έχουν αποχωρήσει επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | ΜΓΣ Πανσερραϊκός Ποδοσφαιρικό τμήμα | 30/1/2020

Ο σύλλογος του Πανσερραϊκού έχει μεγαλύτερο μέγεθος απο κάθε πρόσωπο, που συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό γκρουπ. Ως Διοίκηση της ομάδας, ενημερώνουμε, προς γνώση και συμμόρφωση, οτι θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο και ηθικό τρόπο, οτι με κόπο δημιουργούμε καθημερινά σε όλα τα επιπέδα. Πληροφορούμε τον κόσμο της ομάδα μας και τα ΜΜΕ, οτι ουδέποτε κατατέθηκε επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή Αγαθοκλή Πολύζο και ουδέποτε συναινέσαμε, σε αυτή. Αντίθετα θα είμαστε απέναντι -με κάθε νομιμότητα- σε όποιον προσπαθεί τώρα ή στο μέλλον, να προσβάλλει με αθέμιτα μέσα τον Πανσερραϊκό μας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr