Ασταμάτητος ο Πανσερραϊκός, ανακοίνωσε και Ν’Νομό!

Ασταμάτητος ο Πανσερραϊκός, ανακοίνωσε και Ν'Νομό!

Στο μέγιστο δουλεύει αυτές τις ημέρες ο μεταγραφικός μηχανισμός του Πανσερραϊκού, καθώς λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τον Νταβίντ Ναζίμ, τα “λιοντάρια” επισημοποίησαν και την απόκτηση του Ζαν Μαρί Ούλριχ Ν’Νομό Ν’Γκόνγκ! Ο 22χρονος Γαλλοκαμερουνέζος άσσος γίνεται ο 8ος παίκτης που προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας μετά τους Κάκκο, Αναστασόπουλο, Πολίτη, Ορφανίδη, Κρητικό, Ρούσσο και Ναζίμ και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στον επιθετικό τομέα.

Θυμηθείτε το ποιος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λέϊτον Όριεντ ΕΔΩ…

Και η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: ” Η ενίσχυση των Λιονταριών συνεχίζεται ακάθεκτα και σειρά στις υπογραφές παίρνει ο Jean-Marie Ulrich N’Nomo N’Gong. Διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας ο 22χρονος με τις Καμερουνέζικες ρίζες που παίζει όλες τις θέσεις της επίθεσης αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα και να προσφέρει πολλές λύσεις στον προπονητή και στην ομάδα μας”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr