Ασταμάτητος, ακούραστος, αγέραστος Σίκαλος, πήρε Χρυσό στα “Δαβιτζόγλεια”

Ασταμάτητος, ακούραστος, αγέραστος Σίκαλος, πήρε Χρυσό στα "Δαβιτζόγλεια"

Έχοντας ηλικία σχεδόν… τριπλάσια από τους συναθλητές του, ο Γιώργος Σίκαλος (ΓΣ Σέρρες’93), κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ, απέδειξε ακόμη μια φορά ότι είναι σαν το καλό κρασί και όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται!

Στους αγώνες στίβου «Δαβιτζόγλεια» που διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης(18/7) στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Σερραίος αειθαλής αθλητής κάνοντας χρόνο 17.05.99, τερμάτισε πρώτος στα 5.000μ αφήνοντας τον κατά 21 χρόνια μικρότερο συναθλητή του στη δεύτερη θέση με διαφορά 18 δευτερόλεπτα και στην τρίτη θέση τον κατά… 34 χρόνια μικρότερο συναθλητή του!

Στους αγώνες, οι οποίοι ήταν διεθνείς καθώς συμμετείχαν αθλητές και από τη Ρουμανία, αγωνίστηκαν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες και διοργανόνται από πέρυσι από τον Δήμο Καβάλας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Ευθύμη «Μίμη» Δαβίτζογλου, πρωταθλητή της σφυροβολίας και μέλος της εθνικής ομάδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόωρα σε ηλικία 23 ετών.

Διακρίσεις πέτυχαν και οι Μαρία Μενεξή που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ εμπόδια, ο Κώστας Κεφαλίδης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επι κοντώ, όπως και ο Κούρλιος στα 150 ΜΠΑ’.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των σερραίων αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες στο anexartitos.gr

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr