Ασταμάτητη η Δόξα Ν.Σκοπού! Πήρε και Χατζηγιαννάκη-Παυλίδη

Ασταμάτητη η Δόξα Ν.Σκοπού! Πήρε και Χατζηγιαννάκη-Παυλίδη

Η Δόξα Ν.Σκοπού είχε εντυπωσιάσει έτσι και αλλιώς από το καλοκαίρι με τις μεταγραφές της και την γενικότερη οργάνωση και η εκκίνηση της στο πρωτάθλημα ήταν ανάλογη με 2χ2 στις πρώτες αγωνιστικές. Όπως φάνηκε όμως και από τις τελευταίες μεταγραφές οι “ασπρόμαυροι” είναι αποφασισμένοι να πετύχουν κάτι καλό στην Επίλεκτη. 

Συγκεκριμένα απέκτησαν τον 24χρονο τερματοφύλακα Κώστα Χατζηγιαννάκη που αποχώρησε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου σε μία κίνηση που την ενισχύει σημαντικά στην θέση “1”, καθώς πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με εμπειρίες και από την Γ΄ Εθνικής, γεμάτες σεζόν και πολύ καλά χαρακτηριστικά που θα δημιουργήσει με τους Μπιλιανίδη και Μαδένη ένα πολύ δυνατό τρίο.

Επίσης απέκτησε και τον 21χρονο αμυντικό Ιάκωβο Παυλίδη ο οποίος στις 2 Αυγούστου είχε ανακοινωθεί από τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, αλλά δεν παρέμεινε στην ομάδα. Ο Παυλίδης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Χρυσού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr