Ασημάκης στο SSN: Το πρέπει της νίκης μας πρόσθεσε άγχος!

Ασημάκης στο SSN: Το πρέπει της νίκης μας πρόσθεσε άγχος!

Ο Γιώργος Ασημάκης ξεχώρισε για ακόμη ένα παιχνίδι με τα “λιοντάρια” επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του άνοδο, όμως ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε από την Αρετσού στην Θεσσαλονίκη. Ο έμπειρος power forward στάθηκε στους λόγους που ήρθε το κίτρινο φύλλο αγώνος, ενώ έκανε ιδιαίτερα μνεία στην μάστιγα των τραυματισμών που ταλαιπωρεί φέτος τους “κόκκινους”.

Αναλυτικά…

Χωρίς να πιάσετε υψηλά στάνταρ απόδοσης ήσασταν πάνω στο σκορ στο 30′, ωστόσο μετά δεν ανταποκριθηκατε και ηττηθήκατε.. Τι μεσολάβησε σε αυτό το διάστημα;

Σίγουρα επηρέασε την ομάδα ο τραυματισμός του Στεφανίδη και ότι ο γκουτζιας δεν ήταν έτοιμος ! Πιστεύω, ότι το άγχος και ότι βάλαμε το πρέπει έπαιξε ρόλο στο να χάσουμε από μια ομάδα κατώτερη από μας!

Ήταν ένα παιχνίδι που είχατε “σημαδεμένο”, τι πρέπει να αλλάξει με το νέο έτος για να μην κινδυνεύσει η ομάδα;

Εμείς σαν ομάδα δε σημαδεύουμε παιχνίδια παίζουμε πάντα για την νίκη! Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα η ομάδα είναι καλή, κατά την γνώμη μου πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερο πάθος!

Μετά από μια σειρά 11 παιχνιδιών, ποιο θεωρείς πλεονέκτημα και ποιο μειονέκτημα της ομάδας..

Μειονέκτημα ήταν ότι ποτέ δεν παίξαμε όλοι μαζί από την προετοιμασία ακόμη λόγω τραυματισμών! Ένας ακόμη  μειονέκτημα, είναι το νεαρό της ηλικίας των παιδιών που δεν έχουν εμπειρίες για να διαχειριστούν τις συνθήκες ενός αγώνα πχ σε πολλά παιχνίδια ήμασταν πάνω στο σκορ και δε μπορέσαμε να το τελειώσουμε. Θέλω να ευχηθώ Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!

*Φώτο-πηγή : www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr