«Αρχίζει το ματς» … με αρχηγό τον Δημήτρη Τσανάκα!

«Αρχίζει το ματς» … με αρχηγό τον Δημήτρη Τσανάκα!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, παρέθεσε γεύμα στους αθλητές της αντρικής ομάδας. Μέσα σε ένα εξαιρετικά φιλικό κλίμα η «παρέα» δείπνησε στο «Kouzina Bar» τιμώντας έναν από τους πολλούς χορηγούς που τη στηρίζουν από την περσινή χρονιά!

Η είδηση της βραδιάς ήταν ότι ο Δημήτρης Τσανάκας, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Πανσερραϊκό Κρι Κρι, ανέλαβε αρχηγός των «λιονταριών» που ξαναγράφουν φέτος την ιστορία τους και φιλοδοξούν, μετά από χρόνια, να επιστρέψουν στις Εθνικές Κατηγορίες!

Οι «κόκκινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για το Κύπελλο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. το προσεχές Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας αντιμετωπίζοντας ως φιλοξενούμενοι τον ισχυρό Γ.Γ. Σερρών (πρώην Α.Ο.Σ.) σε έναν αγώνα νοκ-ουτ! Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού να παραστούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν με τη θερμή παρουσία τους την ομάδα στον πρώτο της κρίσιμο φετινό αγώνα!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr