Αρχές του 2020 ο εκσυγχρονισμός του Αυτοκινητοδρομίου με την ελπίδα να μην μείνει πάλι κλειστό λόγω λαθών!

Αρχές του 2020 ο εκσυγχρονισμός του Αυτοκινητοδρομίου με την ελπίδα να μην μείνει πάλι κλειστό λόγω λαθών!

Αναδείχθηκε ανάδοχος, για το έργο του εκσυγχρονισμού του Αυτοκινητοδρομίου, προϋπολογισμού 450.000€, ο κ. Καϊσίδης Νικόλαος, καταθέτοντας έκπτωση 15%. Η χρηματοδότηση του έργου είναι εξασφαλισμένη από τη ΣΑΤΑ του Δήμου Σερρών. Στόχος με το έργο αυτό, είναι το Αυτοκινητοδρόμιο να γίνει πιο ανταγωνιστικό, πιο ελκυστικό και πιο ασφαλές.

Σύμφωνα με την περιγραφή του διαγωνισμού, το αντικείμενο του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός της πίστας με “αντιολισθητική ασφαλτική στρώση στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου συνολικής επιφάνειας άνω των 40 στρεμμάτων, για τη βελτιστοποίηση των μηχανικών χαρακτηριστικών της στο πλαίσιο προσαρμογής τους στις τελευταίες απαιτήσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού”.

Προβλέπεται η απόξεση του υφιστάμενου ασφαλτικού σε βάθος έως 3 εκατοστόμετρα και η κατασκευή αντιολισθητικής στρώσης ασφαλτικού σκυροδέματος με τροποποιημένη άσφαλτο με χρήση ελαστομερών πάχους 0.03 μέτρων.

Ο εκσυγχρονισμός της πίστας των Σερρών αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2020. Για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος που είχε ως αποτέλεσμα το ράβε-ξήλωνε της πίστας και χασούρα πολλών χιλιάδων ευρώ για την πόλη… η προηγούμενη δημοτική αρχή, συμβουλεύτηκε τόσο την Εγνατία Οδό όσο και το Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr