Αρνήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαια τους Τσαμούρης και Φουσού!

Αρνήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαια τους Τσαμούρης και Φουσού!

Παίκτες του Πανσερραϊκού παραμένουν οι Κώστας Τσαμούρης και Λάντο Φουσού, καθώς σύμφωνα με το flnews.gr, αρνήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαια τους και έτσι η μόνη πιθανότητα να αποχωρήσουν είναι να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, όπου υπάρχει ακόμη ανοιχτή μεταγραφική περίοδος.

Θυμίζουμε πως όσον αφορά τον Φουσού από τις 15/12 υπήρξε ανακοίνωση της ΠΑΕ πως ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και βρίσκεται σε συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του, χωρίς όπως φαίνεται να σημειώθηκε κάποια πρόοδος, ενώ για τον Τσαμούρη υπήρξε ανακοίνωση στις 24/1 πως ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και ήταν έκπληξη αφού δεν είχε χάσει ούτε λεπτό από τα ματς της ομάδας.

Μάλιστα ειδικά όσον αφορά τον Ξανθιώτη κεντρικό αμυντικό λέγεται πως δόθηκε εντολή από την διοίκηση να προπονείται μόνος του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr