Αρκετές πιθανότητες να έχουμε και πάλι δράση στα παρκέ !

Αρκετές πιθανότητες να έχουμε και πάλι δράση στα παρκέ !

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες του έγκυρου basketblog.gr είναι αρκετά πιθανό να έχουμε και πάλι τζάμπολ στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα. Κάτι που σημαίνει πως Ίκαροι και Πανσερραϊκός ίσως χρειαστεί να αγωνιστούν και πάλι για τα εναπομείναντα 8 παιχνίδι και την ομαλή επανένταξη στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τα αισιόδοξα σενάρια, είναι πιθανόν τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν και πάλι μέσα με τέλη Μαϊου, αφού πρώτα οι ομάδες πραγματοποιήσουν ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας λόγω της μεγάλης αποχής όλο αυτό το διάστημα λόγω του κορονοϊού. Στο άρθρο, επίσης αναφέρεται πως τα γήπεδα ενδεχομένως να ανοίξουν στις 10/5 και μέλημα όλων είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα το αργότερο μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Τέλος, σημειώνεται πως οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών με κάθε ομάδα να έχει το δικαίωμα να έχει στον πάγκο της μέχρι 21 άτομα μαζί με παίχτες και προπονητές.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr