Αρέσει στην ΑΕΛ ο Εν’Νομό!

Αρέσει στην ΑΕΛ ο Εν'Νομό!

Μπορεί η προσπάθεια του Πανσερραϊκού να μείνει στην Football League να μην είχε ευτυχή κατάληξη, το σίγουρο είναι όμως πως όσοι έμειναν μέχρι το τέλος και αναδείχθηκαν μέσα από τις καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς θα βγούνε κερδισμένοι και αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Εν’Νομό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, ένας από τους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των Θεσσαλών είναι ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Πανσερραϊκό και πλέον όντας ελεύθερος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Με την κόκκινη φανέλα μέτρησε 16 συμμετοχές και έξι γκολ δείχνοντας καλά στοιχεία.

 

Στους «βυσσινί» υπάρχει πολύ καλή άποψη, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης έχει προταθεί και στην Ξάνθη. Εκείνος που μεσολάβησε, μάλιστα, είναι παλιός γνώριμος των Θρακιωτών. Ο λόγος για τον Θωμά Κυπαρίσση. 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr