Αρέσει… ο ελεύθερος και Σερραίος Κουτζαβασίλης!

Αρέσει… ο ελεύθερος και Σερραίος Κουτζαβασίλης!

Τρομερή χρονιά πραγματοποιεί και πάλι με τα χρώματα της Κέρκυρας ο δυναμικός Σερραίος πορτιέρο Φώτης Κουτζαβασίλης. Το αγαπημένο παιδί του Μιχάλη Γρηγορίου, που έχει καθιερωθεί ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «Φαιάκων» την τελευταία διετία και ίσως έχει έρθει η ώρα για το βήμα παραπάνω.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, ο Κουτζαβασίλης έχει πάρει τους νησιώτες από το χέρι και τους οδηγεί στην παραμονή. Με καταπληκτικές εμφανίσεις απέναντι στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος, με λεύκη ισοπαλία-διαβατήριο κατεβάζοντας τα «ρολά» στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό και πολύ δουλειά, προκειμένου να πείσει ακόμα περισσότερο για την εγνωσμένη πια αξία του.

Ο ίδιος παραμένει ταπεινός και σέβεται το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα, που του έδωσε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του. Όμως το καλοκαίρι που μας έρχεται, υπάρχει η δυνατότητα, αφού λήγει η συνεργασία του, να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα τον προσεγγίσει ή επιθυμεί ο ίδιος πέρα από την Κέρκυρα. Ήδη στην μανατζερικη πιάτσα της πρωτεύουσας ακούγεται δυνατά το όνομα του για δυο ομάδες που ορέγονται πάντα την Ευρώπη, ενώ στο βάθος αχνοφαίνεται και ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έρχεται με φόρα.

Ο ίδιος ξέρει καλύτερα ποιο είναι το καλό του, κι εμείς από κοντά με παραινέσεις για δουλειά, ώστε να τον αξιολογούμε με θετικό πρόσημο όταν αγωνίζεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτζαβασιλης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr