Απώλειες για τον Σύνδεσμο Διαιτητών – Μεταγραφές σε Κιλκίς, Κέρκυρα & Δωδεκάνησα

Απώλειες για τον Σύνδεσμο Διαιτητών - Μεταγραφές σε Κιλκίς, Κέρκυρα & Δωδεκάνησα

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους συναδέλφους διαιτητές, Αναστάσιο Ζιγκερίδη και Νικόλαο Κωτούλα, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη Σερραϊκή διαιτησία και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών, καθώς κόσμησαν με την παρουσία τους και την διαιτητική τους ικανότητα τα Σερραϊκά γήπεδα.

Ο Σ.Δ.Π.Σερρών χάνει από την δύναμη του 2 σημαντικά και αξιοζήλευτα στελέχη. Δε μπορούμε όμως παρά να τους ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας κάθε επιτυχία στην συνέχεια της διαιτητικής τους καριέρας στη νέα ΕΠΣ (Κιλκίς), η οποία θα τους έχει πλέον στην δύναμη της. Οι πόρτες του Σ.Δ.Π. Σερρών θα είναι πάντα ανοιχτές γι’αυτούς.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δύο ακόμη συναδέλφους διαιτητές, τον Σπύρο Γκιόκα και τον Δημήτριο Παγωνά, οι οποίοι μας αποχωρίζονται προσωρινά για επαγγελματικούς λόγους, να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις νέες ΕΠΣ που θα τους φιλοξενήσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί και με το καλό τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας. Ο Σπύρος Γκιόκας θα συνεχίσει για περίπου ένα χρόνο την διαιτητική του καριέρα στην ΕΠΣ Κέρκυρας, από όπου και κατάγεται, ενώ ο Δημήτριος Παγωνάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, καθώς θα για διάστημα 6 μηνών θα βρίσκεται στο νησί της Κω. Η οικογένεια της Σερραϊκής διαιτησίας θα σας περιμένει. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους σας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr