Από το Σκούταρι… στην Αμερική για τον Διλμπέρη ο Ταταρίδης!

Από το Σκούταρι... στην Αμερική για τον Διλμπέρη ο Ταταρίδης!

Αmerican Dream για τον Παναγιώτη Διλμπέρη… American Dream και για τον Σάββα Ταταρίδη!

Ο μέχρι και πέρυσι τεχνικός του Πανσερραϊκού είχε αφήσει το καλοκαίρι τα “λιοντάρια” για να αναλάβει όλο το πρότζεκτ της Rochester Super 9 Pro Soccer, ομάδα που αγωνίζεται σε κατηγορία του Αμερικάνικου πρωταθλήματος και λίγους μήνες αργότερα έπεισε και τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της Ελπίδας Σκουτάρεως Σάββα Ταταρίδη να τον ακολουθήσει εκεί.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται, πέρα από το βιογραφικό του παίκτη, πως εντάσσεται στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάνου Διλμπέρη στις 16 Απριλίου, φέρνοντας εμπειρία, επιδεξιότητα, ωριμότητα και ηγετικά στοιχεία στην ομάδα!

Αξίζει να σημειωθεί πως Διλμπέρης και Ταταρίδης είχαν συνεργαστεί με επιτυχία τη σεζόν 2013-14 στον Αγροτικό Αστέρα πανηγυρίζοντας την άνοδο από την Γ΄ Εθνική.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr