Από τους Ικάρους στον Άρη και ο Γρηγόρης Κάτος!

Από τους Ικάρους στον Άρη και ο Γρηγόρης Κάτος!

Μεγαλώνει η Σερραϊκή… παροικία στον Άρη. Μετά τον Βαγγέλη Δημητρακά, που το 2015 μετακόμισε από τους Ικάρους Σερρών στην Θεσσαλονίκη, ακόμη ένας παίκτης της Σερραϊκής ομάδας ντύνεται στα κίτρινα. Ο λόγος για τον 16χρονο Γρηγόρη Κάτο που θα δοθεί με υποσχετική δύο χρόνων από τους “κυανοκίτρινους” στον Άρη.

Στο Σερραϊκό σύλλογο μιλάνε για ένα αυθεντικό ταλέντο, ενώ επικρατεί ικανοποίηση αφού η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής αποδίδει καρπούς. Άλλωστε ο Κάτος έχει κληθεί αρκετές φορές και στο κλιμάκιο της Εθνικής Παίδων. «Στόχος του συλλόγου είναι τα παιδιά των ακαδημιών μας να επανδρώνουν την πρώτη ομάδα κι αν τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο για την καριέρα τους. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασίαδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr