Από τη Νιγρίτα στην 3η θέση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα ο Θόδωρος Ζιώγας!

Από τη Νιγρίτα στην 3η θέση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα ο Θόδωρος Ζιώγας!

Την τρίτη θέση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που πραγματοποιείται στο Μαρόκο κατέκτησε ο αθλητής του ΓΕΛ Νιγρίτας, Θόδωρος Ζιώγας.

Ο Σερραίος σφυροβόλος αγωνίστηκε σήμερα και με βολή 68.89 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο σε μια μεγάλη παγκόσμια διοργάνωση.Ο Θόδωρος Ζιώγας είναι αθλητής του ΓΑΣ Βισάλτη Νιγρίτας με προπονητή τον βετεράνο σφυροβόλο Πασχάλη Γκουγκούδη και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο σφυροβολία. Μάλιστα ο Σερραίος αθλητής είχε κάνει πριν λίγες μέρες νέο ατομικό και Πανσερραϊκό ρεκόρ με 68.88 μέτρα και ήθελε 12 εκατοστά για να πιάσει το όριο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Πίστευα στη διάκριση γιατί το 68.88 που είχε πριν πάει στο Μαρόκο είναι από τις κορυφαίες επιδόσεις φέτος στον κόσμο. Έκανε τελικά 68.89 με νέο ατομικό ρεκόρ» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Πασχάλης Γκουγκούδης που υπογράμμισε ότι ο αθλητής του που είναι 16 ετών είχε να συναγωνιστεί αθλητές μεγαλύτερους σε ηλικία.

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr