Από τη Βέροια… με ξενοδοχείο στην Κατερίνη ο Ρίστιτς!!!

Από τη Βέροια... με ξενοδοχείο στην Κατερίνη ο Ρίστιτς!!!

Ο Μποριβόγιε Ρίστιτς είναι εδώ και λίγο καιρό μέλος του Πανσερραϊκού, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η σχέση του με την Ελλάδα είναι τόσο ισχυρή, μέχρι που το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Σερρών.

 

Ο “Μπότσκο” όπως θέλει να τον αποκαλούν μπορεί να ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο, όμως είχε μέχρι τώρα πολλούς άλλους λόγους για να το κάνει. Ο τερματοφύλακας των “λιονταριών” αποκάλυψε πως έχει καταγωγή από την Βέροια, όπου γεννήθηκε η μητέρα του και έχει συγγενείς εκεί, παρότι η ίδια έχει να επισκεφθεί την Ελλάδα 30 χρόνια! Mάλιστα έχει ιδιαίτερη αγάπη και για την χώρα και για την ιστορία της, την οποία έχει μελετήσει και φυσικά θαυμάζει τον Μέγα Αλέξανδρο.

 

Πέρα από αυτό, πριν από κάποια χρόνια επισκέφτηκε την παραλία της Κατερινής και έχοντας φυσικά κάνει το… κομπόδεμα του από το ποδόσφαιρο αποφάσισε να επενδύσει εκεί και να δημιουργήσει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις τις οποίες διατηρεί φυσικά ακόμη και σήμερα και έτσι η πρόταση από τα “λιοντάρια” έκατσε… λουκούμι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr