Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η απόφαση για το Πετρίτσι-Αμμουδιά!

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η απόφαση για το Πετρίτσι-Αμμουδιά!

Μέχρι την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα φτάσει η υπόθεση της διακοπής του αγώνα Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου-Ηρακλής Αμμουδιάς, καθώς ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής βλέποντας τα πολλά διαφορετικά στοιχεία που εμπλέκονται και για να μην υπάρχει διάθεση αμφισβήτησης καμίας απόφασης από την στιγμή που ουσιαστικά κρίνεται και μία άνοδος από την Β΄ Κατηγορία, αποφάσισε να στείλει την υπόθεση σε ανώτερο επίπεδο.

Το πρωί της Δευτέρας φέρεται πως ήρθε σε επαφή με διακεκριμένους νομικούς, ειδικευμένους στο αθλητικό δίκαιο, αλλά και με την αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΟ και αποφασίστηκε να σταλεί ένας φάκελος με όλα τα στοιχεία για να εξεταστεί και να βγει απόφαση. Σε αυτόν τον φάκελο θα βρίσκονται το φύλλο αγώνα, η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η έκθεση του παρατηρητή της Ε.Π.Σ.Σ και λογικά και το video με το επίμαχο σημείο, καθώς υπήρχε κάμερα στο γήπεδο.

Έτσι είναι πιθανό, αναλόγως το πότε θα βγει η απόφαση, να ολοκληρωθεί η διαδικασία των play off και να μην γνωρίζουμε οριστικά τις ομάδες που θα έχουν κερδίσει την άνοδο.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας διεκόπη το Σάββατο 5/5 στο 72΄ και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων μετά από σύρραξη που δημιουργήθηκε και τραυματισμό ενός αναπληρωματικού παίκτη της Αμμουδιάς, αφού στην συνέχεια και ενώ ο διαιτητής φέρεται να πήρε την απόφαση να συνεχίσει το ματς, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρει και στην συμπληρωματική του έκθεση ο διαιτητής. 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr