Από την Λαμία με… αγάπη για τις Σέρρες!

Από την Λαμία με... αγάπη για τις Σέρρες!

Μπορεί από τους τέσσερις τις φωτογραφίας μόνο ο ένας να είναι Σερραίος και συγκεκριμένα ο τρίτος στην σειρά, ο έμπειρος τερματοφύλακας από την Καρπερή Βαγγέλης Πίτκας που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και οι υπόλοιποι τρεις έχουν κοινό στοιχείο το πέρασμα από τον Πανσερραϊκό και την αγάπη για την πόλη.

Ο Χρήστος Κουκόλης που πήρε μεταγραφή στην Λαμία από τον Αγροτικό Αστέρα, αναδείχθηκε ουσιαστικά στις Σέρρες από τον Εθνικό Γαζώρου και μέσω του Πανσερραϊκού στον οποίον αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-16 πήγε στους “σταχυοφόρους” για να κάνει πλέον το άλμα στην καριέρα του.

Ο Γιώργος Αδάμ, γνωστός και μη εξαιρετέος, αν και Λαμιώτης… κάνει για Σερραίος, καθώς από το 2004 όταν και ανέλαβε ο Πέτρος Θεοδωρίδης έζησε για αρκετά χρόνια στην πόλη, γνώρισε επιτυχίες με την ομάδα στις θητείες του σε αυτήν και ποτέ δεν ξεχνά τον Πανσερραϊκό.

Τέλος ο Σάκης Παντελίδης διετέλεσε επίσης γυμναστής στον Πανσερραϊκό με επιτυχία και συνυπάρχει πλέον στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ με τον Αδάμ. Αν προσθέσει κανείς και τον Σάκη Παντελιάδη, που λείπει από την φωτό, αλλά αγωνίζεται στην Λαμία και αγαπήθηκε από τον κόσμο των “λιονταριών” τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, δημιουργείται μία παροικία με… Σερραϊκό παρελθόν.

Η φωτογραφία βγήκε στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία από τον δημοσιογράφο του “SSN”, αλλά και του COSMΟΤΕ TV Κώστα Γκουντούλα που βρήκε την ευκαιρία να συγκεντρώσει σε μία εικόνα Σερραίους και… Σερραίους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr