Από σήμερα στο Διδυμότειχο το Σκούταρι για νίκη… ελπίδας

Από σήμερα στο Διδυμότειχο το Σκούταρι για νίκη... ελπίδας

Στο ακριτικό Διδυμότειχο(φωτό από το ταξίδι) βρίσκεται από την Παρασκευή η αποστολή της Ελπίδας Σκουτάρεως ενόψει του αγώνα κόντρα στην τοπική ομάδα το Σάββατο, καθώς κανένας δεν ήθελε η αποστολή να ταλαιπωρηθεί με ένα τέτοιο μακρινό(323χλμ.) ταξίδι αυθημέρον και να γίνει και πιο δύσκολη η επίτευξη του στόχου που είναι ξεκάθαρα η νίκη.

Την προηγούμενη εβδομάδα το “τριφύλλι” πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Καβάλα, είναι σε επαφή με την 1η θέση και φυσικά θέλει να πετύχει κάτι ανάλογο κόντρα σε μία ομάδα που παίζει για την παραμονή της.

Μάλιστα το Διδυμότειχο είχε υποχρεώσει στον 1ο γύρο την Ελπίδα στην πρώτη της ήττα και χωρίς φυσικά να τίθεται θέμα ρεβάνς, ο Απόστολος Στύλος και οι παίκτες του απαλλαγμένοι πάντα από το όποιο άγχος του “πρέπει” θέλουν να καταφέρουν να πάρουν ακόμη τρεις βαθμούς.

Απών θα είναι ο τιμωρημένος Δαγκούλης, ενώ επιστρέφει ο Νικολίτσας.

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ε.Δ 1933.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr